Opis
Jamieson vitamin C 500mg s sproščanjem. Ker je vitamin C topen v vodi in presežnih količin organizem ni sposoben skladiščiti, ampak jih izloči z urinom, moramo vitamin C uživati dovolj pogosto. Formula počasnega sproščanja pomeni stalen, učinkovit dotok – tableta se v želodcu namreč sprošča od 6 do 8 ur.
Formulacija je oblikovana izključno iz naravnih virov in je farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost, varnost in čistočo izdelka.
Uporaba:
1-2 tableti dnevno.
Vsebnost:
1 tableta
Vitamin C (askorbinska kislina) 500 mg (625% PDV*)
*PDV – priporočen dnevni vnos
Vsebuje tudi: prevleka tablete (vodotopna celuloza, brazilski palmin vosek), sredstvo proti sprijemanju (rastlinski magnezijev stearat, silicijev dioksid), rastlinska stearinska kislina.
V skladu s politiko čistosti in kakovosti izdelek ne vsebuje sladkorja, soje, soli, škroba, umetnih konzervansov, arom in barvil.
Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok.
Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.
Sestava:
Proizvedeno na osnovi podporne naravne mešanice (7 mg):
rutin (Dimorphandra mollis), hesperidin (Citrus sinensis, sadež), limonini bioflavonoidi (Citrus limon, sadje), acerola (4:1) ekstrakt (Malpighia glabra, sadje), šipek (Rosa canina, sadje).
Pakiranje: Jamieson vitamin C 500mg s sproščanjem, 100 tablet (87 g)
Vitamin C je v vodi topen vitamin, ki se ne shranjuje v telesu. Ljudje tudi ne moremo proizvajati lastnega vitamina C, kar pomeni, da ga je treba zaužiti s prehrano in dodatki. Vitamin C je najpogosteje uporabljen dodatek. Priporočljivo je, da vitamin C jemljete v razdeljenih odmerkih čez dan, saj se presežek v urinu izgubi v nekaj urah po zaužitju. Vitamin C najdemo v obilnem številu sadja in zelenjave. Citrusi, dinja, jagodičevje, mango, papaja, ananas, listnata zelenjava, brokoli, brstični ohrovt, cvetača, sladki krompir, rdeča in zelena paprika, paradižnikov / paradižnikov sok in buče so bogati z vitaminom C. Vitamin C je občutljiv na toploto, zato je priporočljivo jesti takšno hrano surovo ali samo rahlo kuhano.
Poglejte si tudi druge izdelke Jamieson.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.