Opis
Jamieson Vitamin C 500 mg bonboni z naravnim okusom pomaranče in sladili so odličen vir vitamina C, ki ga naše telo ne more proizvajati in ga prav tako ne more hraniti zelo dolgo.
Bonboni so proizvedeni na osnovi mešanice rutina, hesperidina, limoninih bioflavonidov, acerole ter šipka in ne vsebujejo glutena, umetnih barvil in okusov.
Formulacija je oblikovana izključno iz naravnih virov in je farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost, varnost in čistočo izdelka.
Uporaba:
1-2 bonbona dnevno.
Vsebnost:
1 bonbon
Vitamin C (askorbinska kislina) 500 mg (625% PDV*)
*PDV – priporočen dnevni vnos
Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok.
Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.
Sestava:
Proizvedeno na osnovi podporne naravne mešanice (7mg):
rutin (Dimorphandra mollis), hesperidin (Citrus sinensis, Fetus), limonini bioflavonoidi (Citrus limon, sadje), acerola (4:1) ekstrakt (Malpighia glabra, sadje), šipek (Rosa canina, sadje).
Vsebuje tudi: naravna aroma pomaranče, prevleka tablete (vodotopna celuloza, brazilski palmin vosek), sredstvo proti sprijemanju (rastlinski magnezijev stearat, silicijev dioksid), sladilo (dekstroza, sukraloza), rastlinska stearinska kislina.
V skladu s politiko čistosti in kakovosti izdelek ne vsebuje sladkorja, soje, soli, škroba, umetnih konzervansov, arom in barvil.
Pakiranje: Jamieson vitamin C 500 mg bonboni, 120 bonbonov (210 g)
Vitamin C je v vodi topen vitamin, ki se ne shranjuje v telesu. Ljudje tudi ne moremo proizvajati lastnega vitamina C, kar pomeni, da ga je treba zaužiti s prehrano in dodatki. Vitamin C je najpogosteje uporabljen dodatek. Priporočljivo je, da vitamin C jemljete v razdeljenih odmerkih čez dan, saj se presežek v urinu izgubi v nekaj urah po zaužitju. Vitamin C najdemo v obilnem številu sadja in zelenjave. Citrusi, dinja, jagodičevje, mango, papaja, ananas, listnata zelenjava, brokoli, brstični ohrovt, cvetača, sladki krompir, rdeča in zelena paprika, paradižnikov / paradižnikov sok in buče so bogati z vitaminom C. Vitamin C je občutljiv na toploto, zato je priporočljivo jesti takšno hrano surovo ali samo rahlo kuhano.
Poglejte si tudi druge izdelke Jamieson.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.