Opis
Herbamare Spicy Pikant je mešanica morske soli, ki ji dodamo svežo zelenjavo in zelišča iz kontrolirane biološke pridelave. Dodajo ji rjavo morsko algo kelp, ki je bogat vir naravnega joda in začimbe.
Izdelujejo jo tako, da svežo zelenjavo in zelišča zmešajo z morsko soljo in pustijo v vakuumu več mesecev, s čimer sol prevzame njihove sveže arome.
Herbamare Spicy se razlikuje od Herbamare Original po tem, da sta sestavinam dodana čili in poper.
Uporaba:
Pikanten Herbamare Spicy se lahko za pripravo vseh pikantnih in začinjenih jedi: za mesne jedi iz žara, mehiške jedi, testenine, pice, lazanje…
Vsebnost:
Na 100 g | %PDV/RDA* | |
Jod | 560 mcg | 373% |
Na 100 g | Enote | |
Energijska vrednost | 150/37 | kJ/kcal |
Maščobe | < 0,5 | g |
-od tega nasičene maščobne kisline | < 0,5 | g |
Ogljikovi hidrati | 7,0 | g |
-od tega sladkorji | 1,0 | g |
Beljakovine | 1,0 | g |
Sol | 89,6 | g |
*delež priporočenega dnevnega vnosa po priporočilih EU (NRV)
Opozorila:
Zeliščna sol Herbamare Pikant ni primerna za ljudi, ki ne smejo uživati natrija. V tem primeru je primernejša uporaba soli Herbamare Diet.
Shranjujte na suhem mestu, zaščiteno pred vlago. Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu vsebnika.
Sestava:
90% morske soli, 10% zelenjave, zelišč in začimb (zelena*, por*, kreša*, čebula*, drobnjak*, čili*, poper*, peteršilj*, luštrek*, česen*, hren*, bazilika*, majaron*, rožmarin*, timijan*), 0,4% morske alge kelp.
(* iz kontrolirane biološke pridelave – Bio Suisse)
Alergeni: Zelena.
Pakiranje: 125 g
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.